ثبت نام

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

پایتخت ایران چه شهری است؟ (فارسی پاسخ دهید)

لطفا نام کاربری خود را تایپ کنید.

لطفا ایمیل خود را تایپ کنید.

لطفا یک عنوان مناسب و کوتاه برای سوال وارد کنید.
لطفا بخش مناسب را انتخاب کنید تا سوال به راحتی قابل جستجو باشد.
توضیحات را به طور کامل و با جزئیات تایپ کنید

    پایتخت ایران چه شهری است؟ (فارسی پاسخ دهید)

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا فکر می کنید این سؤال باید گزارش شود.

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا فکر می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

    لطفاً به طور خلاصه توضیح دهید که چرا فکر می کنید این کاربر باید گزارش شود.

    با هم و ازهم یادبگیریم...

    به بزرگترین جامع اتوماسیون صنعتی کشور خوش آمدید. دراینجا هم می‌توانید سوال بپرسید، ایده‌های خود را مقاله کنید و با دوستان اتوماسیونی خود تعامل داشته باشید.

    پاورلند آخرین مقالات

    تشریح انواع PLC شرکت زیمنس

     Plcهای اتوماسیون صنعتی زیمنس را می توان در گروههای زیر قرار داد:

    زیمنس Simatic s5

    این مدل plc ها در انواع مدل های گوناگون در هر دو نوع compact و  modular تولید شده اند. مدل های s5-90U و s5-95U دارای حوزه عملکردی محدود بوده و از نوع plc های compact شرکت زیمنس هستند. برخی دیگر از مدل ها مانند s5‌-100U و s5‌-115U ، ماژولار هستند و کاربرد آن در سیستم های کنترلی با ابعاد متوسط است.‌ ‌ ‌ ‌  

    اگر به دنبال plc هایی از خانواده زیمنس هستید که دارای حوزه عملکردی وسیع باشند ، s5-135U و s5-155U گزینه هایی متناسب با این کاربردند که توسط اتوماسیون صنعتی زیمنس تعبیه و تولید شده اند. هرچند، به گفته نمایندگی زمینس، simatic s5 plc ها بسیار قدیمی اند، به طوری که دیگر در خط تولید کارخانه زیمنس قرار ندارند و تولید نمی شوند. به عنوان نکته آخر در مورد این پی ال سی ها، باید گفت که برنامه نویسی این کنترلرها توسط نرم افزار step5 انجام می شود.

    زیمنس Simatic s7

    یکی از قدرتمندترین کنترلرهای منطقی برنامه پذیر شرکت زیمنس، simatic s7 است. شرکت زیمنس با اصلاح برخی محدودیت ها و کمبودهای سری s5 ، موفق به تولید و عرضه پی ال سی های s7 به صنعت شد. عرضه مدل جدیدی از plc siemens ها ، باعث تحول عظیمی در دنیای صنعت گردید و با استفاده از ویژگی منحصر به فرد این کنترلرها ، موفقیت های چشمگیری رقم خورد. این خانواده خود به مدل های مختلف تقسیم می شود که در ادامه با آن ها آشنا خواهید شد:

    S7-200

    ابتدایی ترین plc خانواده s7، micro plc s7-200 است. از ویژگی های قابل ذکر در مورد آن می توان به کامپکت بودن، به معنی یکپارچه بودن ماژول های ورودی و خروجی و سی پی یو و منبع تغذیه که همه در یک بدنه قرار دارند، آن اشاره کرد. S7-200 کمترین قیمت را در بین plc های دیگر زیمنس s7 به خود اختصاص داده بود. همچنین برای کارهای سطح پایین و متوسط در صنعت به کار گرفته می شد. نصب و برنامه نویسی آسان، استفاده به عنوان ماژول اضافی در کنار cpu، برنامه نویسی آن با نرم افزار step7-micro/win، ورودی و خروجی های on-board از دیگر گفتنی ها در مورد این پی ال سی می باشد.

    به علت محدودیت هایی که در تعداد پورت های ورودی و خروجی و همچنین ارتباطات شبکه این مدل وجود داشت، شرکت زیمنس s7-1200 را جایگزین s7-200 کرد.

    S7-1200

    شرکت اتوماسیون صنعتی زیمنس، نسل جدید plc های خود را تحت عنوان s7-1200 که همانگونه که در بالا گفته شد، جایگزینی برای s7-200 می باشد، به بازار عرضه کرد. از این plc در کاربردهای کوچک و سیستم های کنترلی نسبتا پیچیده استفاده می شود. s7-1200 به صورت compact طراحی شده و در cpu  های آن از پورت profinet استفاده شده است. شبکه profinet از شبکه های جدیدی ست که در دو نسخه I/O(شبیه به Profibus-DP]) و نسخه CBA ( شبیه به Industrial Ethernet) رونمایی شده است.

    کنترلرهای s7-1200 در پنج مدل CPU1215C , CPU1214C , CPU1212C , CPU1211C و  CPU1217C ارائه شده اند. یکی از فاکتورهایی که این مدل ها را از یکدیگر متمایز می کند، تعداد ماژول های ورودی و خروجی ست که می توانند در کنار CPU قرار بگیرند. مثلا در مدل 1212  حداکثر دو ماژول و در مدل های 1214،1215 و 1217 حداکثر هشت ماژول ظرفیت وجود دارد.

    S7-300

    مدل دیگری که به توضیح آن پرداخته ایم، S7-300 است که یک پی ال سی پرکاربرد به حساب می آید. در حوزه عملکردی متوسط قرار دارد، در نوع ماژولار تولید شده است و دارای ماژول های متنوعی ست، قابل توسعه است و با نرم افزار STEP7 برنامه نویسی می شود.

    S7-300C

    این سری PLC ها همانند سری S7-300 می باشند. با این تفاوت که سری S7-300C در نوع کامپکت تولید شده است. حرف C در انتهای نام این سری نشان دهنده کامپکت بودن آن است. نسبت به سری 300 ارزان تر تمام می شود و قابلیت توسعه دادن و افزودن برخی ماژول ها به آن وجود دارد. این پی ال سی برای کاربردهای معمولی و ساده، بسیار خوب جواب می دهد.

    S7-400

    این مدل که به صورت ماژولار طراحی و ساخته شده است، دارای حوزه عملکردی گسترده و وسیع می باشد. توسط نرم افزار STEP7 میتوان آن را برنامه نویسی کرد. به راحتی قابل توسعه است. در مقایسه با S7-300 دارای حافظه بیشتر و قدرت و سرعت پردازش بیشتری ست. حجم زیادی از سیگنال ها را تحت پوشش خود قرار می دهد و در صنایع مختلف، طرفداران زیادی دارد.‌ ‌

    S7-400H

    در موارد حساس و به اصطلاح High Availablitiy که ممکن است هزینه نصب و راه اندازی مجدد که در صورت بروز عیب نیاز است، بسیار بالا باشد، زمانی که متوقف شدن یک پروسه خسارت های زیادی به بار بیاورد، و یا جایی که بهره برداری از پروسه به اجبار باید بدون مانیتورینگ و حضور پرسنل انجام شود، از s7-400H استفاده می کنند. پایه این مدل همان S7-400 می باشد. ویژگی جالبی که سری 400H را بسیار برجسته می کند، قابلیت سوئیچینگ بین cpu  هاست.

    در این سیستم که به آن  Redundant هم گفته می شود، دو cpuزیمنس  وجود دارند که در جایگاه رزرو یکدیگر عمل می کنند. به این صورت که اگر در حین انجام کار، یکی از cpu  ها یا ماژول های روی آن، دچار نقص شوند و به خطا بخورند، cpu دیگر جایگزین آن می شود تا پروسه به درستی به پایان برسد. در زمانی که عمل سوئیچینگ درحال انجام است، خروجی ها ثابت و بدون تغییر می مانند تا کار بی نقص انجام شود. برای برنامه نویسی این plc ارزشمند از نرم افزار step7 و پکیج H-System استفاده می گردد.

    S7-400FH

    این سری نیز دقیقا مانند s7-400است و تمام ویژگی های s7-400H داراست. تنها مورد متفاوت، که دو سری گذشته ندارند، برخورداری از توانایی f-system است که به معنی کار در موقعیت هایی ست که به درجه امنیت بالا نیاز دارند.

    S7-1500

    سری جدید cpu های زیمنس تحت عنوان s7-1500 به بازار و صنعتیان ارائه شده است. پیشرفته ترین امکانات مانند وجود lcd بر روی این cpu ها که امکان برنامه نویسی و مانیتورینگ را به اپراتور و مهندسین برق می دهد، در محصولات تولیدی این سری وجود دارد. S7-1500 در سه مدل CPU-1511-1PN , CPU-1513-1PN و CPU1516-3PN/DP در بازار وجود دارد.

    مدل 1511 بیشتر برای کاربردهای کوچک تا متوسط استفاده می شود. مدل 1513 زیمنس مناسب برای کاربردهای متوسط تا بزرگ طراحی شده است. کامل ترین نوع S7-1500 SIEMENS PLC ، مدل CPU1516-3PN/DP می باشد که دارای دو پورت Profinet و یک پورت Profibus است. وجود این پورت ها، قدرت چشمگیری به این پی ال سی داده است و همین امر باعث تمایز آن ها از دیگر کنترلرها می شود.‌ ‌

    این مقاله را به اشتراک بگذارید

    پیام بگذارید

    1 نظر